Не очікував такого: Трамп розсмішив ГА ООН своєю промовою
Категорія
Світ
Дата публікації

Не очікував такого: Трамп розсмішив ГА ООН своєю промовою

Не очікував такого: Трамп розсмішив ГА ООН своєю промовою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп прокоментував неочікуваний сміх учасників ГА ООН під час його промови, заявивши, що світові лідери сміялися не над ним, а разом з ним.Про це він сказав в ході прес-конференції в Нью-Йорку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico.

"Фейкові новини стверджують, що люди сміялися над президентом Трампом. Вони не сміялися наді мною. Люди добре проводили час зі мною. Ми робили це разом", — запевнив голова Білого дому.

Варто зазначити, що в ході свого виступу на Генасамблеї ООН Трамп вихваляв безпрецедентні досягнення своєї адміністрації. Його ремарки викликали сміх у залі, на що Трамп відповів, що не очікував такої реакції, але "все нормально". Трохи пізніше американський лідер пожартував, що виступав перед "великою групою високих професіоналів", які "не надто сильні у аплодисментах і усмішках".

Голова Білого дому визнав, що чув "невеликий шорох" в залі під час промови.

"Вони не сміялися наді мною, вони сміялися разом зі мною", — сказав Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп стверджує, що проект газопроводу "Північний потік-2" зробить ФРН повністю залежною від російської енергії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?