Не пам'ятаю вечірку: Потап розповів, як запалив на святі екс-дружини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не пам'ятаю вечірку: Потап розповів, як запалив на святі екс-дружини

Не пам'ятаю вечірку: Потап розповів, як запалив на святі екс-дружини
Джерело:  Instagram

Відомий  репер і продюсер, учасник популярного гурту "Потап і Настя" Олексій Потапенко (Потап)  розповів, як погуляв на дні народження колишньої дружини - співпродюсера MOZGI Entertainment Ірини Горової.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram репера.
У вівторок, 20 грудня, Ірина відзначила свій 39-й день народження. Потап поділився спогадами про свято в своєму мікроблозі, опублікувавши фото з їхнім спільним сином.
Читайте також: Каменських засвітила кільце на безіменному пальці: з'явилося фото
"Згадуючи Ірин День Народження - відвідало давно забуте почуття.... постараюся пояснити, День Народження Ірини Горової випадає на кінець року - ось чому я практично ніколи не пам'ятаю всю вечірку - початок так! Тости, Батьки, Дітки, Партнери та Колеги - це Так! А ось те що я співав вчора - сюрприз, ок - фрістайл взагалі сюрприз - знайшов в Інстаграммі пару фоток - не пам'ятаю... втомився від Року! Знаю одне я Веселий Добряк! Тому мені Одночасно радісно і чомусь сумно", - написав репер.


Нагадаємо,  Потап привітав колишню дружину з днем ​​народження, розмістивши побажання в своєму Instagram.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно з'явилася інформація, що  Потап і Ірина Горова вже п'ять років живуть окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому.
Незважаючи на те, що Горова і Потап вже не разом, їм вдалося зберегти теплі стосунки.
Крім того, з'явилася інформація, що Потап і Настя Каменських планували зіграти весілля в серпні цього року, але цій події завадив невдалий стрибок співачки з парашутом, в результаті якого вона сильно пошкодила ногу. Однак пізніше  репер спростував ці чутки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?