Не плутайте: Шкіряк з гумором прокоментував конфуз путінського ТБ
Категорія
Події
Дата публікації

Не плутайте: Шкіряк з гумором прокоментував конфуз путінського ТБ

Не плутайте: Шкіряк з гумором прокоментував конфуз путінського ТБ
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Зорян Шкіряк з гумором прокоментував повідомлення російського ТБ про "двох замовників" вбивства відомого бойовика так званої ДНР "Гіві".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Шкіряка.

Читайте також: Ватажок ДНР постріляв на похоронах Гіві: з'явилося відео
"Шановні друзі, колеги! У зв'язку з раптовими біологічними змінами в моєму організмі (які відбулися за допомогою пропагандистського телеканалу "Росія 24"), коли будете до нас звертатися або дзвонити, одразу конкретизуйте, до кого саме у вас питання: до Зоряна чи до Шкіряка? Щоб не заплутатися)", - написав Шкіряк.
"Насправді, з огляду на блискавичне розкриття вбивства терориста "Гіві", яке було озвучено сьогодні на пропагандистських ресурсах, нарешті встановлено істину: "Українська диверсійна група в кублі російської терористичної банди "Сомалі" складалася з трьох учасників: Зоряна, Дмитра Яроша і Шкіряка. Браво! Роспропагандонія жжот!" - додав він.



Нагадаємо, на каналі Росія 24 кореспондент в прямому включенні з Донецька повідомив, що встановлено замовників вбивства бойовика ДНР Михайла Толстих ("Гіві"). За словами журналіста, ними виявилися представники "українського істеблішменту Зорін і Шкіряк".
У мережі продовжують жартувати з приводу чергового фейку путінських ЗМІ.



Valera Poceluyko: Палата #6...
Надія Максименко: Так, так, так вони на свій лад його називають Зорін, це у них колись був політичний оглядач Зорін, а у нас Зорян - це ім'я, а прізвище Шкіряк. Зовсім забрехалися, противно слухати цю маячню!



Як повідомляв ONLINE.UA, невідомі українські патріоти розбили в окупованому Донецьку рекламний щит із зображенням ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих в день його похорону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?