Не поспішайте лякатися: українців попередили про масовий рух військової техніки
Категорія
Україна
Дата публікації

Не поспішайте лякатися: українців попередили про масовий рух військової техніки

Не поспішайте лякатися: українців попередили про масовий рух військової техніки

Найближчими днями в Україні відбудуться масштабні військові навчання, з якими будуть пов'язані масштабні переміщення військової техніки дорогами країни.
Про це розповів волонтер Роман Доник, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Якщо сьогодні, завтра або післязавтра, ви побачите, прочитаєте або почуєте інформацію про масові переміщення наших військових і колон військової техніки, не поспішайте починати лякатися, а тим більше панікувати. Це не початок війни. Це почалися масштабні навчання по всій Україні. Давно заплановані», - сказав він.
Доник також зазначив, що пройдуть «великі навчання на всій території країни».
«Тому війська можна буде зустріти в найнесподіваніших місцях. Можливо, будуть якісь вкидання і чутки. Як з того боку, так і у нас. Наші найбльш "патріотичні" ЗМІ не пропустять нагоди, щоб не розповісти про істерику якогось експерда і Блохера», - пожартував він.
Волонтер додав, що в Україні «є армія, яка може дозволити собі навчання».
«Армія, яка готується до будь-яких несподіванок і можливих варіантів. Звичайна справа для звичайної армії. А може, й не помітите нічого. Може, все пройде тихо. Але все одно, не починайте вірити чуткам). У нас, як і раніше, йде війна на сході. І нам з вами, як і раніше, є чим зайнятися. А армія... А армія в тилу, нехай вчиться. Щоб тил не став фронтом», - резюмував він.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко привітав гвардію з річницею і розповів про те, що у гвардійців є не тільки новітня зброя, але й уміння тримати її в руках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?