Не потрібно заздрити: Меркель виступила з неочікуваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Не потрібно заздрити: Меркель виступила з неочікуваною заявою

Не потрібно заздрити: Меркель виступила з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що не потрібно ненавидіти та заздрити біженцям, які прибувають до ФРН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Люди, які сюди прибувають, не забезпечуються краще за тих, хто тут уже живе. І ми нікому нічого не урізали", - сказала вона.

За словами канцлерки, соціальні виплати в Німеччині, зокрема пенсійні виплати, зростають.

"Навіть якщо й існують такі занепокоєння, для ненависті немає жодних підстав", - додала лідерка ФРН.

 Ангела Меркель вкотре закликала до посилення співпраці європейських країн у галузях економіки та наукових досліджень.

"Ми не зробимо великих відкриттів самотужки, якщо ми не об'єднуватимемо наші зусилля з іншими європейськими країнами", - наголосила канцлерка.

Окрім того, політикиня застерегла Європу від зростання націоналізму та закликала європейські держави до захисту спільних цінностей. А у питанні міграції, за її словами, Європа повинна виходити з власних інтересів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка Німеччини  Ангела Меркель заявила, що багато країн колишнього СРСР на сьогоднішній день змушені відновлювати свою територіальну цілісність через Росію,  яка розпалила конфлікти в Україні, Вірменії, Молдавії, Грузії та Азербайджані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?