Не пропустіть найцікавіші події в Києві на вихідних 13-14 квітня
Категорія
Україна
Дата публікації

Не пропустіть найцікавіші події в Києві на вихідних 13-14 квітня

Не пропустіть найцікавіші події в Києві на вихідних 13-14 квітня
Джерело:  online.ua

Весняні вихідні продовжують радувати жителів і гостей Києва різноманітними подіями. ONLINE.UA зібрав найцікавіші заходи вихідних 13-14 квітня, щоб ви змогли з користю провести свій вільний час.

KYIV MUSIC DAYS

На майбутніх вихідних 12-14 квітня відбудеться другий міжнародний форум концертної та культурної індустрії KYIV MUSIC DAYS. Ключові персони українського шоу-бізнесу зберуться вдруге, щоб обговорити актуальні питання музичної індустрії і поділитися досвідом з початківцями музикантами. Три дня форуму будуть включати освітні лекції, майстер-класи, панельні дискусії та «круглі столи» за участю українських спікерів і запрошених європейських експертів. Для тих, хто не новачок в музичній індустрії, форум принесе підвищення рівня освіти та знань про інтеграцію української музики в світовий простір. Новачки зможуть завести корисні бізнес-контакти та отримати консультацію досвідчених продюсерів, піар-фахівців, організаторів і промоутерів. Також всіх відвідувачів заходу чекають шоу-кейс фестиваль від артистів з трьох країн і урочисте вручення щорічної премії концертної індустрії KMD Awards 2019. Форум пройде на НСК Олімпійський. Вартість: від 540 гривень.

Дні українського сукні і Маркет прикрас від Всі.Свої

З приходом квітня куртки і пальта замінять весняні сукні з романтичними прикрасами. Всі.Свої проводить Дні української сукні, щоб кожна дівчина змогла вибрати наряд собі до душі і за настроєм. Адже жінка в правильній сукні може перевернути світ, а організатори маркету вирішили зібрати наряди на всі випадки життя і для завоювання потрібних висот.
Вибравши сукню, кожна з вас зможе доповнити її унікальними аксесуарами. Одночасно з Днями українського сукні відбудеться перший в сезоні Маркет прикрас. Близько 50-ти українських брендів представлять прикраси з найрізноманітніших матеріалів - золота, срібла, коштовних і напівкоштовних каменів, кераміки, дерева, скла і металу. Прикраси в різних стилях і цінових категоріях припадуть вам до смаку.
Заходи пройдуть 13-14 квітня на вулиці Десятинна, 12. Вхід вільний.

Вечірка на балконі з Дашею Коломієць

Теплий веселий вечір - ідеальний час розважитися у колі друзів з бокалом прохолодного напою та видом на мальовничий Київ. У суботу, 13 квітня, Всі.Свої відкривають новий сезон запальних танців, чарівних пейзажів, гарної музики і приємного відпочинку разом з друзями. За пультом - унікальна Даша Коломієць, яка змусить танцювати усіх, на розігріві у неї - один з учасників проекту "Балкон Любви" DJ Yura Sirosh. Гостей вечора чекають танці під запальні музичні сети; спілкування з друзями і нові знайомства; смачна їжа і напої на свіжому повітрі; неймовірний захід над Києвом. Для батьків, які не можуть залишити дитину вдома, організатори підготували приємний сюрприз. Протягом всієї вечірки буде працювати дитяча зона, де всього лише за 70 гривень можна буде залишити дитину з професійними бебісітерами.
Пройде Вечір на балконі за адресою вулиця Десятина, 12. Вхід вільний.

Ukrainian Touring Championship 2019: 1 етап

У суботу, 13 квітня, на київському автодромі Чайка пройде Чемпіонат України з кільцевих гонок під назвою Ukrainian Touring Championship (UTC). У 2019 заплановано 5 етапів чемпіонату. Програма змагань передбачає тренувальні, кваліфікаційні заїзди, 20 кіл напруженої гонки і нагородження призерів. У кільцевих гонках візьмуть участь народні автомобілі Лада з потужністю двигуна 150 кінських сил. Приємним бонусом для відвідувачів Ukrainian Touring Championship стане можливість покататися в якості пасажира на майданчику Дрифт-таксі від організації Bitlook. На території автодрому Чайка також працюватимуть фуд-корти.

Містика Києва

Для тих, хто в Києві вже бачив все і втомився від торговців на Хрещатику і натовпу народів на Поштовій площі, є альтернативний варіант пішої прогулянки. У містичний маршрут увійшли Андріївський узвіз, Старокиївська Гора, Андріївський узвіз, 13, Замкова Гора, занедбаний цвинтар, вулиця Чорний Бруд, а також Три сходи (підйомів і спусків). Знамениті відьми-києвиці, язичницькі традиції, прокляття князя Володимира, потойбічне в життя шанованих киян, ритуали 19 століття - про це ви зможете дізнатися з екскурсії, яка триватиме три години. Місце зустрічі - Андріївський узвіз.

Концерт LP

У неділю, 14 квітня, Лаура Перголіцці, вона ж LP, знову виступить в Україні. Шанувальники всесвітньо відомої співачки почують нові хіти і гучні композиції. Виступ LP відбудеться в рамках Heart To Mouth Tour, присвяченого презентації нового альбому. Живий виступ популярної американської співачки зарядить вас неймовірною енергією і подарує велике задоволення. Після концерту ви ще кілька днів будете наспівувати світовий хіт Lost On You. Концерт LP пройде в Палаці спорту. Вартість квитків від 999 гривень.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що названо хедлайнера фестиваля Atlas Weekend в Києві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?