Не радувала вболівальників - у Динамо вразили відвертими заявами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Не радувала вболівальників - у Динамо вразили відвертими заявами

Не радувала вболівальників - у Динамо вразили відвертими заявами
Джерело:  online.ua

Останнього часу київський клуб "Динамо" не тішив уболівальників своєю грою на полі. З такою оцінкою виступив колишній президент клубу Григорій Суркіс, брат чинного президента Ігоря Суркіса. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт команди.

На думку почесного члена УЄФА й колишнього президента ФФУ, кожен матч був надзвичайно напруженим.

"Команда в цьому сезоні не радувала вболівальників яскравими матчами, оскільки всі ігри, особливо після рестарту, були валідольними. Причому не лише для уболівальників, але і самих гравців. Власне кажучи, було незрозуміло, що відбувається. Але переможців не судять, скажімо так", - наголосив Суркіс-старший.

Він додав, для "Динамо" боротьба за Лігу чемпіонів ще не завершена та закликав не казати "гоп", доки "не перескочиш". Команді також потрібно утримати наявні бали під час матчів проти "Десни" та "Олександрії".

Напередодні кияни розгромили "Зорю" з рахунком 3:1. Це знову вивело "Динамо" на другу сходинку Української Прем'єр-ліги.

Водночас чинний президент команди Ігор Суркіс високо оцінив своїх підопічних за підсумками останньої гри.

"Вийшла гарна гра з достойним суперником. "Зоря" - сильна команда, яка доставила нам чимало клопіт, у їх грі відчувається тренерська рука. Але виконавча майстерність наших футболістів виявилася вище", - стверджує він.

Суркіс-молодший зауважив, попереду чимало важких матчів, тож клуб готуватиметься у найактивнішому порядку.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти ФІФА оновили рейтинг національних збірних з футболу та оприлюднили його. Українська команда зберегла свою позицію. Яке місце збірна обіймає у світі чи Європі, а також які позиції мають наші суперники в УЄФА — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?