Не Росія, а військовий табір: армія Путіна розбурхала мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Не Росія, а військовий табір: армія Путіна розбурхала мережу

Не Росія, а військовий табір: армія Путіна розбурхала мережу
Джерело:  itar-tass.com

У Росії оголосили про раптову перевірку боєздатності військових частин, розташованих в окупованому Криму, а також в Чечні, Карачаєво-Черкесії та Дагестані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
За словами російських військових, до перевірки залучені близько трьох тисяч людей і більше тисячі одиниць озброєння і техніки.
"Особлива увага в ході раптової перевірки приділяється контролю за організацією командирами і штабами всебічного і якісного управління, взаємодії і зв'язку між підрозділами", - заявили в штабі Південного військового округу РФ.
Читайте також: Бо йовики ДНР ненавмисно засвітили чисто російську техніку: з'явилося відео
Як стало відомо, з'єднання і частини, підняті по тривозі, роблять марші на полігони, відпрацьовуючи по дорозі відбиття нападу ймовірного противника на колони.
Тим часом, в мережі з сарказмом поставилися до чергових військових навчань росіян.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський блогер розповів про пророцтво Георгія Данелії і показав нинішню Росію в кадрах легендарного фільму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?