Не шантажуйте Київ: Кличко звернувся до "Нафтогазу"
Категорія
Україна
Дата публікації

Не шантажуйте Київ: Кличко звернувся до "Нафтогазу"

Не шантажуйте Київ: Кличко звернувся до "Нафтогазу"
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що негайно необхідно повернути гарячу воду в будинки киян, а також додав, що столиця абсолютно готова до будь-якого рішення суду в суперечці за боргами компанії "Київенерго" перед "Нафтогазом".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міського голови, передає ONLINE.UA.

"Суд може розтягнутися. Один, два, три або чотири місяці. Ми готові прийняти будь-яке рішення суду. Ми відстоюємо нашу позицію. Наші юристи говорять, що ми абсолютно праві. Але в цей проміжок часу не шантажуйте місто. Дайте газ, щоб було тепло і гаряча вода. До рішення суду, відключення киян від гарячої води, - це бандитський метод", - заявив київський міський голова.

Нагадаємо, що уже з 1 серпня останні комунальні енергооб’єкти, що перебували в управлінні "Київенерго", перейдуть місту, оскільки у травні 2018 року закінчився термін дії відповідної угоди з "Київенерго".

НАК "Нафтогаз України" не хоче підписувати контрактз КП "Київтеплоенерго" через невирішену ситуацію з боргами за газ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  переговори щодо ціни на газ  в Україні між Мінфіном і МВФ проходять конструктивно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?