Не смішіть мій скотовоз: затонулий російський корабель висміяли яскравою фотожабою
Категорія
Світ
Дата публікації

Не смішіть мій скотовоз: затонулий російський корабель висміяли яскравою фотожабою

Не смішіть мій скотовоз: затонулий російський корабель висміяли яскравою фотожабою
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася яскрава фотожаба, за допомогою якої висміяли аварію російського військового корабля "Лиман" у Чорному морі, причиної якої стало зіткнення з вантажним судном "Ашот-7", що перевозив 9 тисяч овець.

Фотожабу розмістили на сторінці Мuд Роисси у Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Британський есмінець зайшов у Чорне море: з'явилися фото

Автор фотожаби натякнув на футболки із написом "Не смешите мои искандеры", які з'явились у Росії декілька років тому і начебто символізували велич РФ з її ядерною зброєю.

"На усіх прилавках базара у Стамбулі", - підписано публікацію, на якій зображено людину із футболкою з написом "Не смешите мои скотовозы".

У ще декількох фотожабах зіткнення кораблів висміяли за допомогою начебто статті у Вікіпедії. Так, подію назвали "Битву за Босфор", учасниками війни були з одного боку вантажний корабель із 17 моряками та 8,8-тисячним елітним військом овець.

Нагадаємо, зіткнення корабля Чорноморського флота РФ "Лиман" з вантажним судном "Ашот-7" сталося у Чорному морі біля берегів Туреччини. Вантажне судно прямувало з Румунії до Йорданії.

У результаті зіткнення з судну "Лиман" було врятовано 78 чоловік. Відповідно до заяви Міністерства оборони Росії, ніхто з членів екіпажу військового судна не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?