Не смійтеся над ними: Британія шокувала заявою щодо спецслужб РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Не смійтеся над ними: Британія шокувала заявою щодо спецслужб РФ

Не смійтеся над ними: Британія шокувала заявою щодо спецслужб РФ
Джерело:  online.ua

 Міністр з питань безпеки Великої Британії Бен Воллес заявив, що недавні провали російської військової розвідки ГРУ дали підстави посміятися над її шпигунами, однак Захід не повинен недооцінювати вміння колись могутніх кремлівських спецслужб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Зазначимо, що Захід регулярно звинувачає російську військову розвідку в управлінні глобальними кібератаками, спрямованими на установи від спортивних антидопінгових органів до АЕС та лабораторій з дослідження хімічної зброї. Так, нещодавно міністерка оборони Нідерландів Анк Бейлевелд заявила, що четверо співробітників ГРУ РФ намагалися отримати доступ до інформації слідства про збиття малайзійського "Боїнга" в Україні в 2014 році.

 Вказано, що кібератаки намагалися вчинити співробітники ГРУ Олексій Моренец, Олег Сотніков, Олексій Мінін і Євгеній Серебряков - вони були вислані з Нідерландів.

 Як пише Bloomberg, президент РФ Володимир Путін усвідомлює некомпетентність своїх спецслужб, але навіть попри це не відмовиться від своєї агресивної політики. Останні невдалі операції ГРУ говорять про готовність Росії діяти та продовжувати конфронтації із Заходом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ розповіли, як Путіна підставили спецслужби РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?