Не ставте нам умов: Зеленський відкинув пропозицію українських активістів
Категорія
Політика
Дата публікації

Не ставте нам умов: Зеленський відкинув пропозицію українських активістів

Не ставте нам умов: Зеленський відкинув пропозицію українських активістів
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський під час поїздки в Житомирську область у понеділок, 12 серпня, відкинув пропозицію місцевих активістів за призначенням чиновників з представників місцевих жителів, повідомляє ONLINE.UA.

У відповідь одному з активістів, який запропонував Зеленському призначити заступниками нового житомирського губернатора, киянина Віталія Бунечка, вихідців із Житомирської області, президент нагадав про те, що раніше житомирян вже призначали керівниками області, але вони "грабували своїх побратимів".

"Якщо ви хочете ділити людей на тих, хто з Житомира не з Житомира, то це неправильно. Не можна ставити умови, що "заступники наші ". Всі керівники до цього були житомиряни? Ми інші люди, не ставте нам умови, якщо будете ставити умови, то нічого не вийде", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що новим губернатором Житомирської області став колишній співробітник СБУ Бунечко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави Володимир Зеленський доручив звільнити керівників поліції та Служби безпеки Житомирської області через причетність до схем із незаконного видобутку бурштину. Окрім того,  він хотів почути прокурора області, але той виявився у відпустці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?