Не сумуйте: автор "Гри престолів" заявив, що здивує світ новим фіналом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не сумуйте: автор "Гри престолів" заявив, що здивує світ новим фіналом

Не сумуйте: автор "Гри престолів" заявив, що здивує світ новим фіналом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий письменник, автор серії книг "Пісня льоду й полум'я" Джордж Мартін повідомив усім засмученим фанатам, що його творіння отримає нове продовження. Скоро він презентує нову книгу і її продовження буде відрізнятися від фіналу серіалу, який обурив ледь не весь світ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог письменника.

Автор саги наголосив, що фінал роману буде відрізнятися від завершення 8 сезону серіалу "Гри престолів". Також він написав, що ніхто не йде на пенсію і команда працюватиме над іншими проектами, серед яких новий епізод "Зоряних війн".

"Є персонажі, які ніколи не з'являлися на екрані, а є ті, які загинули в серіалі, але все ще живуть у книгах. Так що читачі дізнаються, що сталося з Джейн Пул, леді Стоунхарт, Пенні і її свинею, Аріаною Мартелл і безліччю інших персонажів, як значних, так і не дуже, з якими глядачі ніколи не мали можливості зустрітися на екрані", – написав Джордж Мартін у своєму блозі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома британська актриса Емілія Кларк опублікувала зворушливий пост — прощання з телесагою і своїм персонажем Дейнеріс Таргарієн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?