Не ті жінки мене оточують: соцмережі повеселила заява НАБУ про Лещенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Не ті жінки мене оточують: соцмережі повеселила заява НАБУ про Лещенка

Не ті жінки мене оточують: соцмережі повеселила заява НАБУ про Лещенка
Джерело:  online.ua

Після гучних заяв глави Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника про джерела коштів, на які народний депутат Сергій Лещенко придбав квартиру в центрі Києва, соцмережі вибухнули коментарями.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Цікаво, що коментатори розходяться в думках: деякі називають заяви глави НАБУ «виправданням корупції», інші дивуються цифрам, а треті пропонують Лещенку балотуватися в президенти Росії.
«Одне я усвідомив точно: мене все життя оточують не ті жінки. Шо маман без депозиту, шо дружина, шо колишня начальниця - всі скупердяї:)», - з гумором написав у своєму Facebook відомий блогер і волонтер Ярослав Матюшин.
Олександр Плаха: «У тебе теж? Дивно)))))».
Олександр Шестовский: «Ну ти ж не антикорупціонер. Такі дами тільки їм належать».
Alla Komarova: «Просто ти не настільки гарний))))) бгггг)))».
У свою чергу журналіст Сергій Іванов в своєму Facebook висловив упевненість в тому, що НАБУ дійшло висновку, що «Лещенко - офіційний корупціонер. Не очікував. Думав, що прикриють. Ну ось і все, Сергій. Тепер можеш сміливо висуватися на президента. Президента РФ. Не має значення момент, в який людина перетворилася на виродка. Має значення тільки факт».
Реачард Прікетт: «Як чесна людина він тепер повинен - ​​одружитися / вбитися / подарувати хату дітям Гонгадзе / зізнатися в ганебних зв'язках з Григоришиним, дати в морду Ситнику))».
Олег Іванов: «Ось так, пишеш-пишеш всю жисть про клятих олігархів і тут на тобі!».




Також прокоментував звіт голови НАБУ в своєму Facebook і блогер Mason Lember: «Нам 2 роки розповідали, що є якісь антикорупціонери, і як тяжко борються з корупцією в Україні».
«Сьогодні їх «боротьба» і «боротьба» НАБУ привела: узаконений спосіб передачі хабарів у вигляді договору позики. Це виявляється тепер адміністративним порушенням. ЗА ЩО, за яку провину був покараний цей святий чоловік суддя Зварич, який позичив у свого друга адвоката Косенка 2 млн. дол?», - написав він.
Також блогер звернув увагу на впровадження поняття "кохана людина", яка має набагато більші права, ніж законний партнер, і поняття «мама допомогла».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах спалахнув грандіозний скандал навколо купівлі нардепом Сергієм Лещенком дорогої квартири в центрі Києва, частину грошей на яку він нібито позичив у керівника "Української правди" Олени Притули, а частину - у своєї цивільної дружини діджея Анастасії Топольської.
Пізніше сам Лещенко, відомий своїми виступами про боротьбу з корупцією, написав заяву в НАБУ з проханням перевірити законність його придбання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?