Не тільки ліжко-"Бук": мережу вразило відео з новими дитячими меблями з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Не тільки ліжко-"Бук": мережу вразило відео з новими дитячими меблями з Росії

Не тільки ліжко-"Бук": мережу вразило відео з новими дитячими меблями з Росії
Джерело:  online.ua

Крім дитячих ліжечок у вигляді ракетної установки "Бу к", в Росії також виробляють ліжка у вигляді танка, кораблів, гоночних машинок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
"Меблева фабрика в Санкт-Петербурзі приступила до випуску дитячих ліжечок у формі зенітно-ракетних комплексів. Колір, як і належить, - хакі. На борту ЗРК - російський триколор. Спочатку виріб продавали під назвою "Бук", але через хвилю критики в пресі і соцмережах виробник вирішив поміняти його на більш нейтральне - "Ракетна установка "Захисник", - йдеться в повідомленні.
"У виробничій лінійці фабрики є ще й дитяче ліжечко "Патріот" у вигляді танка, а також ліжка і гоночні машинки, автобуси і кораблі", - також зазначає виробник.


Відзначимо, з російського ракетного комплексу "Бук" був збитий Boeing MH17 на Донбасі, тому така назва для дитячого ліжка викликала хвилю критики.
У мережі розкритикували виробництво РФ таких меблів. Так, користувач chelovechishe: "Тільки вата, що зхудобилася, може пишатися тим, що погубила невинних пасажирів своїм БУКом".
Філіп лео: "Вата пробила чергове дно))))".
Чеширський: "А, це той самий бук, який завезли в ДНР, щоб збити літак знятою з озброєння ракетою".
жирик Вольфович: "Це пипець..."
Як повідомляв ONLINE.UA, спочатку користувачі мережі не вірили в новину про появу в продажу дитячого ліжечка у формі ЗРК "Бук".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?