Не тільки Україна: ідеолог "російської весни" хоче захопити частину Казахстану
Категорія
Світ
Дата публікації

Не тільки Україна: ідеолог "російської весни" хоче захопити частину Казахстану

Не тільки Україна: ідеолог "російської весни" хоче захопити частину Казахстану

Скандальний російський політик, лідер партії "Інша Росія" й ідеолог "російської весни" Едуард Лімонов поділився планами про захоплення українських міст і частини Казахстану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал "Російська планета".
"Російські міста, які опинилися за кордоном, в Казахстані, нас приваблюють. Починаючи з Уральська, цілий безперервний ланцюг російських міст до самого Усть-Каменогорську повинні увійти до складу Росії», - написав Лимонов в статті «Ідеальна Росія».
Лимонов вважає, що міста Казахстану повинні увійти до складу Росії за допомогою референдуму.
"У Казахстані живуть понад 4 млн росіян зараз, і це навмисно занижені казахською статистикою цифри. Є на кого спертися всередині країни. Після смерті шанованого нами всіма батька казахського народу Нурсултана Назарбаєва в Казахстані еліти накинуться один на одного. Буде самий час настояти на місцевих референдумах в російських містах і взагалі на передачу їх Росії», - зазначив політик.
Лімонов впевнений, що казахи не зможуть утримати величезну територію своєї країни.
«Казахи погодяться чи ні - це їх справа, але діватися їм буде особливо нікуди: на багатий нафтою, газом і рідкоземельними металами Казахстан дивиться в упор, мружачись, великий Китай. З 17 млн ​​населення, половина з яких не казахи (там німців ще залишився мільйон), величезну країну казахи не втримають. Допоможемо їм. Візьмемо їх надлишки», - зазначив він.
Лімонов також додав, що в майбутню «ідеальну Росію» повинні увійти Харківська, Одеська, Запорізька, Херсонська та Миколаївська області України.
«Це найбільш нагальні плани. Можуть виникнути й інші. Нам потрібен Руський мир? Так давайте його збирати разом», - підкреслив він.
Нагадаємо, 5 квітня,  в Москві активісти партії "Інша Росія" провели ходу, святкуючи "День російської нації" і викрикуючи антиукраїнські гасла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?