"Не треба бути биком": Парасюк пояснив свої бійки
Категорія
Культура
Дата публікації

"Не треба бути биком": Парасюк пояснив свої бійки

"Не треба бути биком": Парасюк пояснив свої бійки
Джерело:  online.ua

Народний депутат Володимир Парасюк, який відомий своїми бійками, пояснив свою агресію неприйняттям хамства колег та інших чиновників.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Чому я застосовую силу? Бо в свідомості це складно сприймати, і воно вже нариває і накриває, переходить в агресію, вистрілює", - говорить Парасюк.
Читайте також: Парасюк розповів про ножі від Авакова і зброю, з яким ходить в Раду: з'явилося відео
"Це просто певний метод боротьби. У нас немає парламентаризму, забудьте. Це Верховна Рада. Не знаєш, до кого звернутися у цій країні: СБУ — в темі, в долі; ГПУ — в темі, в долі; поліція — в темі, в долі. Кому писати?! Якщо взяти депутата, який крав і брехав, я його зможу розмазати по стіні за його брехню, і він не буде мати ніякої можливості, аргументу виправдатися", - пояснює свою агресію нардеп.
За його словами, іноді слід боротися з системою, йти проти неї і не піддаватися проявів "совка".
"Завтра гроші — це може бути папір, і я це усвідомлюю. Тому коли нам доводять, що якийсь дядько краще нас — це і є система. Це залякування, щоб перед кабінетами всі сиділи тихо, це "совок", який нас все життя залякував. Я не кажу бути некультурним і з ноги двері відкривати, треба гідно себе вести. У мене були розмови з впливовими людьми, яких називають олігархами. Не треба бути "биком", просто треба себе тримати на рівні", - стверджує Парасюк.
"Звичайно, вони (депутати, опоненти Парасюка - ред.) цього бояться. Я відчуваю цей страх, і у мене часто бували розмови. Навіть вчора я підійшов до депутата і сказав, що він може говорити, що хоче, але почую ще раз по телебаченню погане слово в мою сторону, я буду з тобою говорити по-іншому. Я тому не Петро і не Степан, я — Володимир Парасюк, і я відповідаю за свої слова. Він каже, що це політика, але я сказав, що це — честь", - пояснює нардеп.
Також Парасюк додав, що він може боротися з проявами хамства не тільки в стінах парламенту, а й на вулиці, серед простих людей.
"Я відчуваю, коли це зачіпає моє гідність, то даю протидія. Виходжу я на заправці, п'яний вирує, і бідний заправник стоїть, у нього руки трусяться. Я підходжу і кажу: "Зараз в морду дам". А він мені: "Ооо, так ви ж Парасюк, ви наш! Будете народ бити?" А я теж простий народ: "Зараз дам в морду і заспокоїшся". А він питає: "Як депутат?" А я теж простий народ: "Як людина, побачивши, що ви — хам і чмо, для вас іншого методу виховання, ніж дати в табло, я не бачу". І він погодився. Він був трохи адекватний, але я хотів доступно пояснити", - поділився випадком з повсякденного життя Парасюк.


Читайте більше в інтерв'ю на ONLINE.UA: Володимир Парасюк: у мене є пістолет, я з ним навіть до Ради ходжу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?