Не треба задовольняти: Разумков накинувся з критикою на нардепів-порушників
Категорія
Політика
Дата публікації

Не треба задовольняти: Разумков накинувся з критикою на нардепів-порушників

Не треба задовольняти: Разумков накинувся з критикою на нардепів-порушників

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков виступив з критикою на адресу народних депутатів, які грубо нехтують певними заборонами у залі засідань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, перш за все йдеться про вдоволення фізіологічних потреб під час роботи.

"До мене звернулись народні депутати з наступним проханням: перше – зал Верховної Ради – це не їдальня, це не місце для куріння. Так само Iqos… Я не бачив у залі табличок "Iqos friendly". Так само я звертаюсь до всіх: у залі Верховної Ради не треба задовольняти будь-які інші фізіологічні потреби", - пояснив Разумков.

Слід зазначити, що народні обранці зреагували на заяву спікера сміхом та окремими вигуками.

Нагадаємо, журналісти "підловили" деяких депутатів у залі за порушеннями. Наприклад "слуга народу" Олександр Дубінський щось куштував з судочка, а от його колега з одіозної "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа проштрафився серйозніше.

Нардеп у четвер, 2 жовтня, потрапив в об'єктив журналістської камери на листуванні з особою "Юля конкурс краси Одеса", після чого почав довго чесати "причинне місце".

Агентство УНІАН інформує, що сам Ківа не вважає свою поведінку чимось непристойним. Він, зокрема, звинуватив автора резонансного відеоролика у монтажі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Разумков заявив, що на майбутньому з'їзді політичної партії "Слуга народу"планує залишити посаду очільника об'єднання. Він вважає неприпустимим працювати на обох посадах - голови партії та спікера Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?