Не уявляю, як виступатиму на одній сцені з Дорном, - Жадан
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не уявляю, як виступатиму на одній сцені з Дорном, - Жадан

Не уявляю, як виступатиму на одній сцені з Дорном, - Жадан
Джерело:  online.ua

Український письменник Сергій Жадан став гостем програми "Руденко.ONLINE.UA", де висловився з приводу скандального інтерв'ю Івана Дорна, яке він дав російському виданню.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

За словами письменника, особисто він не знає Дорна.

На запитання ведучого Сергія Руденка, що він думає з приводу того "срачу", який розгорівся в мережі навколо співака, Жадан відповів:

"По-моєму, абсолютно справедливий "срач". Людина, яка робить такі заяви, повинна усвідомлювати, яку це може викликати реакцію", - сказав він.

Читайте також: Ідентифікація Дорна: соцмережі "ховають" українського музиканта за скандальне інтерв'ю Росії

За словами Сергія Жадана, навіть незважаючи на те, що він не є прихильником Дорна, для нього це була неприємна несподіванка.

Письменник обурений, що людина, що виступає з тризубом на футболці, починає пояснювати, що тризуб це не ставлення до своєї країни, а, скоріше, іміджевий крок.

На запитання ведучого, наскільки етичним є виступ українських артистів в Росії, Жадан відповів: "Про це час від часу хтось говорить, але це не набуває ніякого резонансу. Можливо, держава не має такої позиції. У нас теж відносно Росії дуже дивна політика, ми з ними начебто і воюємо, а з іншого боку - це не заважає нам з ними торгувати. Дійсно, виникає багато таких питань".

"Тому часто ловлять когось з українських музикантів, які їздять в Росію і виступають там і, дійсно, це виглядає, м'яко кажучи, дуже дивно", - додав він.

Також Жадан згадав і масштабний музичний фестиваль MRPL City 2017, який відбудеться з 7 по 9 липня в Маріуполі.

Із заявлених артистів виступлять: Іван Дорн, "Бумбокс", Onuka, The Maneken, ТНМК, "Жадан і Собаки", "Время и Стекло", "Тартак", "Скай", O.Torvald, Sunsay, Alloise, "Агонія" та інші.

"Або нас (команди "Жадан і собаки") на цьому фестивалі не буде, або на ньому не буде Дорна. Я тепер не уявляю, як ми з ним на одному майданчику виступатимемо", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві культури України вважають неприпустимими висловлювання українського артиста Івана Дорна, який назвав конфлікт Росії з Україною - сваркою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?