"Не вбийтеся": Савченко прийшла в Раду
Категорія
Україна
Дата публікації

"Не вбийтеся": Савченко прийшла в Раду

"Не вбийтеся": Савченко прийшла в Раду
Джерело:  online.ua

23 квітня народна дупутатка Надія Савченко, підозрювана в організації теракту, прийшла у Верховну Раду. Про це повідомляє Громадський рух "Чесно" у Тwitter, передає ONLINE.UA.

На даний момент вона відмовилася відповідати на питання журналістів, зазначивши, що "обов'язково буде брифінг десь приблизно о 10 годині". Журналісти все ж ішли за Савченко, намагаючись отримати хоч якісь коментарі. Один з операторів підскочив просто під ноги нардепу, тому вона мало його не збила.

 "Я хочу дуже вас уберегти. Я не хочу щоб ви зараз були травмовані. Я з повагою ставлюся до людей, до вашої роботи. Так само сподіваюсь, що ви будете ставитись з повагою до мене, незважаючи на те, що я народний депутат і любові до народних депутатів мало. Але, будь ласка, не травмуйте себе зараз, не вбийтеся. Всіх зі святами!", - сказала Савченко і пішла.

Нагадаємо, Верховна Рада 22 березня 2018 року позбавила Савченко депутатської недоторканності і надала дозвіл на її затримання і арешт. У той же день Савченко була затримана і арештована.

Її підозрюють у змові з метою силового захоплення влади, в підготовці до силового захоплення влади, в підготовці замаху на життя президента України, народних депутатів, прем’єр-міністра, членів Кабміну і інших політиків, в підготовці теракту, а також у сприянні бойовикам "ДНР" .

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ГПУ прокоментували звільнення з-під варти підозрюваних в організації теракту Надії Савченко та Володимира Рубана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?