Не вимагайте неможливого: в Кабміні знову висловилися про Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не вимагайте неможливого: в Кабміні знову висловилися про Євробачення

Не вимагайте неможливого: в Кабміні знову висловилися про Євробачення

Росія може взяти участь в Євробаченні-2017, направивши замість  Юлії Самойлової, якій заборонили в'їзд в Україну через незаконне перетинання кордону Криму, іншого учасника.


Про це заявив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало тижня".


Читайте також: Україна поставила крапку в питанні щодо російської учасниці "Євробачення"


"Я можу ще раз повторити, що Росія може взяти участь в Євробаченні-2017 в Києві, але якщо буде такий учасник, який не порушував українське законодавство. І, я думаю, точно таке рішення прийняла б Франція, Німеччина, Великобританія, Польща або будь-яка інша країна - член Європейського мовного союзу", - підкреслив Кириленко.


"А вимагати від України безпрецедентних рішень на догоду Росії і, порушуючи власне законодавство і, до речі, норми міжнародного права - безпрецедентно і неприйнятно", - додав Кириленко.


Нагадаємо, раніше  В'ячеслав Кириленко вже пропонував російській стороні представити іншого учасника Євробачення-2017.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  міністр закордонних справ Павло Клімкін відзначав, що Україна не стане робити для Юлії Самойлової ніяких винятків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?