Не вірю: глава РНБО нарешті дав оцінку бою біля Золотого
Категорія
Україна
Дата публікації

Не вірю: глава РНБО нарешті дав оцінку бою біля Золотого

Не вірю: глава РНБО нарешті дав оцінку бою біля Золотого
Джерело:  ЛІГА.net

Очільник РНБО Олексій Данілов переконує, що зараз у Росії розгорівся внутрішній конфлікт – його результатом стала спроба наступу бойовиків біля Золотого. За його словами, співпадіння у часі атаки проросійських бойовиків та звільнення куратора України Владислава Суркова – не випадковість. Данілов наголосив, що не усі в Кремлі хочуть, щоб мінські угоди і нормандський формат виконувалися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Ліга.нет".

На думку глави РНБО, смертельна атака окупантів біля Золотого якраз показала одну із таких груп впливу у Росії. Данілов нагадав усім, що того ж дня з'явився указ Путіна про звільнення одного з його помічників – Владислава Суркова. Як відомо, саме він нібито відповідав за "українське питання".

"Я не вірю у випадковість деяких речей. Більш того, в той день проходило засідання ради безпеки ООН, яке було скликано Росією. І для них була не дуже приємна річ, коли вони порушили всі домовленості і виглядали там не дуже впевнено", - наголосив Данілов.

Окрім того, він підкреслив, що глобально тактика Кремля – зламати та підпорядкувати Київ. Однак, на думку Данілова, є люди, "які хочуть це зробити військовим способом, а є – гібридним способом".

"Ми не можемо змінити курс на закінчення війни. Це наша стратегія. Єдине, що хочу уточнити: ні в якому разі не шляхом втрати нашої території і суверенітету. І те, що Володимир Олександрович докладає максимум зусиль для того, щоб ця війна закінчилася - це бажання абсолютної більшості українців", - наголосив Данілов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Путін шокував новим рішенням щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?