"Не вірю, що це ти": Єва Лонгорія показала, як виглядає без макіяжу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Не вірю, що це ти": Єва Лонгорія показала, як виглядає без макіяжу

"Не вірю, що це ти": Єва Лонгорія показала, як виглядає без макіяжу
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка, зірка телесеріалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія здивувала фанатів новим селфі. Красуня 4 місяці тому народила свого первістка – хлопчика Сантьяго. Зауважимо, що Єва швидко вийшла з декрету і часто бере з собою на роботу малюка. Зірка вирішила продемонструвати, як чудово виглядає без макіяжу, встигає слідкувати за дитиною та за своєю красою, передає ONLINE.UA.

"Ця ніжка на моєму обличчі – найкраще відчуття", – підписала фото акторка.

"Не вірю, що це ти - взагалі не схожа; чудово виглядаєш навіть без макіяжу; материнство зробило тебе ще красивішою; усі ми люди і маємо право на відпочинок; думаю, Єва просто втомился від образу секс-символа: без макіяжу ти виглядаєш молодшою; можна зробити висновок, що вдалий мейк будь-яку дівчину зробить красунею; як для своїх років - вона виглядає шикарно; які ніжні фото; Єва, нікого не слухай, ти красуня; малюк схожий на тебе", - пишуть шанувальники в коментарях до світлини.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Єва Лонгорія зворушила новими ніжними фото з новонародженим сином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?