"Не вірю своїм очам!": легендарна Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Не вірю своїм очам!": легендарна Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж

"Не вірю своїм очам!": легендарна Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж
Джерело:  online.ua

Легендарна італійська акторка та модель Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж для стильної фотосесії - красуня стала білявкою. Несподіваний образ вразив усіх фанатів, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Зазначається, що Беллуччі стала запрошеною зіркою нового випуску Soon Magazine. Представники глянцю запропонували акторці ефектну фотосесію, на що вона залюбки погодилась.

"54-річна красуня постала у незвичному образі білявки з короткою стрижкою. Для обкладинки глянцю автори підібрали яскравий кадр, де образ зірки відтінили жовтим та ніжно-блакитним світлом. А вже на сторінках Soon Magazine Моніка Беллуччі красувалась в напівпрозорій сукні від Valentino та прикрасах від Cartier. Як завжди, акторка продемонструвала жіночу ніжність та красу", - пише видання.

В мережі активно обговорюють нову фотосесію Моніки. Більшість фанатів запевняють, що ніколи б не змогли звикнути до Моніки-білявки.

"Не вірю своїм очам! Вона виглядає максимум на 35 років!; доволі сміливий експеремент, проте я сприймаю Моніку тільки з темним кольором волосся; вона бездоганна завжди; погана ідея - їй не личить; фото - чарівні", - пишуть користувачі мережі в коментарях до світлин.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше Моніка Беллуччі вирішила нагадати своїм шанувальникам, як виглядала під час знімання французької стрічки "Друге дихання", що вийшла на телеекрани у 2007 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?