Не війна. Стівен Кінг відреагував на новий масований ракетний удар РФ
Категорія
Культура
Дата публікації

Не війна. Стівен Кінг відреагував на новий масований ракетний удар РФ

Не війна. Стівен Кінг відреагував на новий масований ракетний удар РФ
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг емоційно відреагував на новий масований ракетний удар армії РФ по цивільному населенню України, який стався 28 квітня. Він проінформував своїх шанувальників про жертви серед українців та вкотре засудив росіян.

Джерело: Стівен Кінг

Стівен Кінг прокоментував новий масований ракетний удар РФ

Варто зазначити, що Стівен Кінг з перших днів повномасштабного вторгнення Росії всіляко підтримує український народ у публічному полі.

Письменник уважно слідкує за подіями, які розгортаються на фронті, а також не ігнорує удари РФ по Україні ракетами й безпілотниками.

"Король жахів" коротко нагадав про те, що країна-терорист продовжує вбивства мирних українців.

Росія вбиває все більше українських мирних жителів, включно з дітьми, ударами безпілотників. Це – не війна. Це – тероризм, – наголосив американський письменник.

Що важливо знати про масований ракетний удар РФ по Україні 28 квітня

Вночі 28 квітня російські загарбники завдали чергового масовано ракетного удару по Україні.

Окупанти випустили з літаків стратегічної авіації Ту-95 23 ракети, також атакували безпілотниками. Силам української ППО вдалося знищити 21 ракету та 2 безпілотники.

Росіяни поцілили у житловий будинок – багатоповерхівку в Умані. Цілий під'їзд зруйновано, 27 квартир з 46 – знищено.

Пошуково-рятувальна операція тривала до сьогодні, 29 квітня. Відомо про 23 загиблих, з яких 6 – діти (троє хлопчиків та троє дівчаток). Зниклими безвісти вважаються 2 жінки.

Окрім того, під час обстрілу відбулося влучання у будинок в Дніпрі, де загинула молода жінка і трирічна дитина. У Київській області, в місті Українка, уламки ракети також влучили в багатоповерхівку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?