"Не впізнати": Катя Осадча продемонструвала, як виглядає без макіяжу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Не впізнати": Катя Осадча продемонструвала, як виглядає без макіяжу

"Не впізнати": Катя Осадча продемонструвала, як виглядає без макіяжу
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала зворушливі знімки з сином – 2-річним Івасиком, якого знаменитість народила від свого чоловіка Юрія Горбунова. Окрім того, красуня вкотре продемонструвала, як бездоганно виглядає без мейку. Нові фото Катя опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Перед камерою зірка постала з вологим волоссям та без макіяжу. Маленький син лежить на зірковій матері, ховаючись від сонячного проміння.

"Літо – це маленьке життя. 123 дні. Хочу встигнути так багато, як мінімум – море, річка, озеро, полуниці, черешні, кукурудза і кавун, велосипедні прогулянки, вечірні посиденьки на вулиці й денне барбекю", - написала Катя.

Варто зазначити, що на знімку Осадча таки не показала обличчя сина. У такий спосіб зірка намагається вберегти дитину від надмірного публічного обговорення у соціальних мережах. Однак фанати взялися обговорювати, як зірка виглядає без мейку.

"Справжня краса існує; не впізнати - так вище чарівніша; найкрасивіша жінка на світі - це щаслива мама; які милі фото; дуже гарна та сексуальна", - пишуть фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська телеведуча Катя Осадча у соціальних мережах поділилася з фанатами своїми архівними світлинами, показавши, як вона виглядала, коли була ще зовсім маленькою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?