Не все можемо сказати суспільству: про що Зеленський говорив у Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Не все можемо сказати суспільству: про що Зеленський говорив у Раді

Не все можемо сказати суспільству: про що Зеленський говорив у Раді
Джерело:  interfax.com.ua

Глава держави Володимир Зеленський зустрівся 2 жовтня з керівниками парламентських фракцій. Український лідер пояснив ситуацію з формулою Штайнмаєра, яку відучора активно обговорюють в суспільстві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Якщо народ України делегує владу, він повинен їй хоч якийсь час довіряти. Зараз ми все довіряємо президентові в цьому питанні", – заявив керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, пише

Він також додав, що відбулася закрита зустріч президента з головами фракцій.

"Вони все почули безпосередньо від нього. Але це ми зараз, на жаль, не можемо сказати суспільству. Та все нормально. "Зради" немає навіть на один відсоток", – сказав Арахамія.

Варто зазначити, що глава комітету з питань зовнішньої політики Богдан Яременко додав, що для переговорів у нормандському форматі Україна має свої умови: продовження процесу звільнення заручників, розведення сил, контроль над територіями, де відбуватимуться вибори органів місцевої влади.

"Всі ці червоні лінії чітко та публічно окреслені Президентом України Володимиром Зеленським. У тому числі сьогодні (2 жовтня – ред) на зустрічі з керівниками депутатських фракцій у Верховній Раді та з фракцією "Слуги народу", - сказав Яременко.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда президента Володимира Зеленського звинуватила бойовиків ОРДЛО у саботажі переговорів щодо війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?