Не все втрачено в Росії: мережу захопили школярі-опозиціонери, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Не все втрачено в Росії: мережу захопили школярі-опозиціонери, з'явилося відео

Не все втрачено в Росії: мережу захопили школярі-опозиціонери, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Росії затримали школяра, який закликав до участі в мітингу на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане "Командою Навального".


Читайте також: Дівчинка з Донбасу підірвала мережу, пояснивши відмінність українських дітей від російських: з'явилося відео


Відзначимо, що Фондом боротьби з корупцією Навального бук анонсований ряд масових акцій в Росії 26 березня. Учень однієї зі шкіл в Брянській області створив свою групу підтримки політика і запрошував інших учнів школи прийти на мітинг.


Школяра прямо з уроків забрали представники правоохоронних органів, після чого директор школи виступила перед учнями з промовою на підтримку чинного президента Росії Володимира Путіна, однак школярі змогли гідно їй відповісти.


"І які там 84% підтримки у Путіна? Навіть школярів бояться. А подібним вчителям - сором і ганьба", - прокоментували інцидент в "Команді Навального" і оприлюднили відео дискусії:



Користувачів мережі захопила відповідь російських школярів. Так, користувач Volodymyr Bevza написав: "Повстанці імперії".



Роман Чиж: "Брянські Партизани".


Російський журналіст Олександр Сотник: "Вчителі повинні бути люстровані. За пропаганду, за брехню, за непрофесіоналізм, нарешті. Те, що вони кажуть дітям - чистої води злочин".





Український журналіст Юрій Бутусов: "Ні, це тільки вдуматися! Школяр затриманий. За заклик до мітингу. У школі, на очах усіх дітей. Діалог незрівнянний - школярі показали себе принципово, а вчителі навпаки хотіли викликати загальний "одобрямс" затриманням їх учня. Це, звичайно, не покаже російське ТБ".



Віра Тадж: "Можна було б посміятися, якби не було так сумно і боляче. Хлопець розумниця, але йому там не дадуть жити зі своєю думкою".



Олексій Скіртач: "З точки зору громадянськості у вас великий мінус". Блін, згадав радянську школу і політінформацію".


Michael Komissarouk: "Нагадує урок суспільствознавства в радянській школі. "А король-то голий".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  юний "політичний експерт" з РФ запропонував скидання атомної бомби на США як засіб вирішення державних проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?