Не втратили нікого - Зеленський вразив заявою на затримання луцького терориста
Категорія
Україна
Дата публікації

Не втратили нікого - Зеленський вразив заявою на затримання луцького терориста

Не втратили нікого - Зеленський вразив заявою на затримання луцького терориста
Джерело:  online.ua

У Луцьку пізно ввечері завершився інцидент із захопленням заручників. Усіх людей звільнили з автобусу, а головного антигероя затримали силовики. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та пресслужбу президента України.

Згідно з офіційними даними, усі заручники звільнені, вони наразі у безпеці. Так званого Максима Плохого затримали одразу після того, як бранці залишили салон автобусу.

Аваков оприлюднив світлину силовиків і затриманого луцького терориста, лаконічно підписавши його у Twitter - "Все".

"Звільнено 13 заручників та затримано озброєного терориста! Завдяки чітко спланованій спецоперації,правоохоронцям вдалося звільнити заручників та уникнути жертв серед мирного населення. Постраждалих немає! Після затримання у терориста будо вилучено вогнепальну зброю та гранати", - проінформували у Департаменті карного розшуку Нацполіції.

Також відгукнувся на завершення небезпечної ситуації президент Володимир Зеленський. Він був більш щедрим на слова, на відміну від міністра Авакова.

"Вітаю всіх, хто весь день боровся за звільнення людей у Луцьку й фактично – за їхні життя. Ми всі переживали й стежили за розвитком подій, напрацьовували плани та змінювали їх з огляду на ситуацію. Життя людини – найважливіша цінність. Ми не втратили нікого. Сьогодні рідні та близькі можуть обійняти всіх, хто простраждав день в автобусі під прицілом. Тероризму немає місця в жодній країні", - процитувала його пресслужба.

Як повідомляв ONLINE.UA, вечері у вівторок, 21 липня, український лідер Володимир Зеленський  несподівано звернувся до громадян з новим відеозверненням. Фактично він виконав одну з головних вимог злочинця, яких захопив автобус із заручниками у центрі Луцька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?