Podil East India Company запрошує на смачний коктейль та майстер-клас індійського танцю
Категорія
Культура
Дата публікації

Podil East India Company запрошує на смачний коктейль та майстер-клас індійського танцю

Podil East India Company запрошує на смачний коктейль та майстер-клас індійського танцю
Джерело:  online.ua

В останні місяці багато малих підприємців змушені були припинити свою діяльність в результаті економічної кризи, викликаної пандемією коронавіруса. Але не всі опустили руки і змирилися з руйнівними наслідками локдауну, тому продовжують підтримувати українців в ці нелегкі часи. Одним з таких представників малого бізнесу став ресторан індійської кухні Podil East India Company, розташований в Києві. Незважаючи на кризу, там продовжують проводити безкоштовні заходи, щоб розвіяти дозвілля жителів і гостей столиці в період другої хвилі пандемії. Не пропустіть можливість стати ближче до багатої культури Індії. Як потрапити на цей цікавий захід, повідомляє ONLINE.UA.

У середу, 18 листопада, власники Podil East India Company вирішили влаштувати атмосферний вечір, на якому ви дізнаєтеся про історію індійського танцю, опануєте мову жестів і навіть спробуєте самі розповісти коротеньку історію. Цікаво, що "танцювати" доведеться сидячи, а кількість місць обмежена, тому ресторан просить бронювати столики завчасно, адже участь у майстер-класі безкоштовна.

На майстер-класі ви зможете дізнатися історію індійського танцю і познайомитися з мовою жестів. Початок о 19.00 за адресою: Межигірська, 9 (3 хв. пішки від ст.м. "Контрактова площа").

Не можна не відзначити, що в Podil East India Company піклуються про своїх клієнтів і на вихідних, незважаючи на карантин. Власники ресторану перевели роботу закладу в суботу та неділю, коли діє карантин вихідного дня, в формат takeaway. Тому шанувальники індійської кухні можуть не відмовляти собі в улюблених стравах і коктейлях - замовити онлайн напої та їжу з меню ресторану можна до 22:00.

Раніше ONLINE.UA публікував цікаву історію про захоплюючу подорож до Індії, в якій розкрита справжня правда про життя громадян цієї країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?