"Не змерзніть": синоптики зробили українцям попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

"Не змерзніть": синоптики зробили українцям попередження

"Не змерзніть": синоптики зробили українцям попередження
Джерело:  online.ua

Синоптик Наталя Діденко повідомляє, що у найближчу добу в Україні ще триматиметься спекотна і суха погода, після чого температура почне поступово падати і з п'ятниці знизиться до +18+23 градусів. Цю інформацію також підтверджують її колеги, передає ONLINE.UA.

Синоптик каже, що з 26 червня, на більшість країн континенту обрушиться люта спека. Так, у Франції, Німеччині, Іспанії, Португалії, Швейцарії, Бельгії, Італії, Чехії, Румунії, Сербії, Австрії, Данії, Хорватії, Словаччині, і не тільки, повітря розпечеться до +30+37 градусів

"В Україні завтра також буде сухо, малохмарно, сонячно - погоду визначатиме антициклон. А антициклон - це таке потужне атмосферне утворення з найвищим атмосферним тиском в центрі, при якому опадів зазвичай не буває", - написала Діденко.

26 чернвя в Україні буде з невеликими білими хмарками, з максимальною температурою повітря +27+29 градусів. 27 червня в Україну прийде атмосферний фронт і принесе на Захід та Північ грозові дощі.

"Оскільки фронт - холодний, то в тилу, за фронтом, пошириться холодніше повітря і протягом п'ятниці, суботи та неділі в більшості областей України спека впаде до +18+23 градусів... Не змерзніть", - додала синоптик і порадила готувати довгі рукави.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно одеські пляжі стикнулися з аномальним явищем: вода в Чорному морі раптово позеленіла. Причиною цього стали тривалі дощі в умовах спеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?