Недалеко від кордону з Кримом стався вибух: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Недалеко від кордону з Кримом стався вибух: опубліковані фото і відео

Недалеко від кордону з Кримом стався вибух: опубліковані фото і відео
Джерело:  Новий візит

Увечері 21 квітня в речовому магазині в Генічеську, який розташований в безпосередній близькості від адміністративного кордону з  окупованим Кримом, стався вибух.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання  Новий візит.


Вибух стався на другому поверсі магазину "Подіум", що знаходиться у Центрального ринку близько 20:30 21 квітня. Вибуховою хвилею вибило двері та вікна, але в результаті інциденту ніхто не постраждав.


Правоохоронні органи не коментують подію, але, ймовірно, вибух стався через постріл гранатомета. Постріл справили з протилежного боку вулиці, з відстані приблизно в 50 м.


На будівлі, з якого імовірно зробили постріл, пошкоджена штукатурка і розбите вікно. Там же була знайдена чека від "Мухи".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі російські ЗМІ поширювали фейк про те, що  мер Генічеська Олександр Кожухів дзвонив президенту Росії Володимиру Путіну з проханням про постачання газу  в холоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?