Недешеве навчання: в декларації мера Львова знайшли цікавий момент
Категорія
Політика
Дата публікації

Недешеве навчання: в декларації мера Львова знайшли цікавий момент

НАЗК
Недешеве навчання: в декларації мера Львова знайшли цікавий момент

Міський голова Львова Андрій Садовий у 2016 році задекларував близько 372 тис грн доходу, з яких майже половину витратив на навчання у Великобританії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.


Читайте також: Ва-банк по-львівськи: чим ризикує Садовий?


У декларації за 2016 року Садовий зазначив 371 714 грн доходу за посаду мера, володіння частиною житлового будинку площею 660,4 кв м і право на торгову марку "Самопоміч", при цьому за програмами навчання Регент Лондон і БСЦ він заплатив 84 547 і 77 702 грн відповідно.


У той же час, його дружина, Катерина Кіт-Садова в 2016 році отримала 1 229 616 грн зарплати на основному місці роботи, 195 309 грн за роботу за сумісництвом і 15 950 грн допомоги по догляду за дитиною. Також вона вказала володіння автомобілем Mersedes Benz Viano 2012 випуску, ділянкою на 702 кв м, частиною житлового будинку площею 660,4 кв м, а також $15 тис і 40 тис грн готівкою.


Відзначимо, що в минулому році Кіт-Садова виплатила 43 513 грн за договором страхування, майже 89 тис грн в рахунок основної суми і близько 13 тис відсотків по кредиту "Кредобанку", а також мільйон грн за безпроцентним займом "Телерадіокомпанія Люкс".


Дружина Садового також є кінцевим бенефіціаром компаній "Телерадіокомпанія ЛЮКС", "Радіо "Континент", "Телевізійна та радіомовна компанія" ЛЮКС", "Контакт-Інформ", "ВІСМА-РАДІО-ТБ", "Радіокомпанія ЛЮКС", "Захід.нет" і кафе у Львові "Королівський двір".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Національне антикорупційне бюро України проводить перевірку діяльності Андрія Садового.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?