Недостатня монетизація: на YouTube пожорсткішають правила для користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Недостатня монетизація: на YouTube пожорсткішають правила для користувачів

Недостатня монетизація: на YouTube пожорсткішають правила для користувачів
Джерело:  online.ua

Адміністрація відеохостингу YouTube з 10 грудня змінить ставлення до певної категорії зареєстрованих акаунтів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mashable.

За журналістськими даними, сервіс оновив положення угоди. В ній говориться, що із зазначеної дати під блокування можуть потрапити користувачі з обліковим записом, який "не має комерційного сенсу". Зокрема, це може бути часткове чи повне блокування.

Адміністрація не дала більш детальних пояснень щодо такого "комерційного сенсу". Медіа припустили, що YouTube буде блокувати юзерів, відео яких не дає достатнього доходу завдяки рекламі. Окрім того, доля може спіткати користувачів з блокувальниками реклами.

Наразі невідомо, кого саме торкнеться нововведення: безпосередньо YouTube-канали чи й простих зареєстрованих користувачів.

Як повідомляв ONLINE.UA, адміністрація відеохостингу розглядає можливість скасування дизлайків. Це пов'язано нібито з поведінкою користувачів, яка іноді нагадує своєрідні флешмоби. Зокрема, вони влаштовують "напад" на окремий відеоролик та завалюють його позначками "Не подобається".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?