"Негайно припиніть!": США звернулися до Кремля з гучною вимогою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Негайно припиніть!": США звернулися до Кремля з гучною вимогою

"Негайно припиніть!": США звернулися до Кремля з гучною вимогою
Джерело:  online.ua

Державний секретар США Майк Помпео закликав Росію "припинити свою неконструктивну поведінку", яка полягає у підтримці президента Венесуели Ніколаса Мадуро. Про це він заявив в ході телефонної розмови з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держдепу.

"Сполучені Штати та країни регіону не стоятимуть осторонь в час, коли Росія загострює напруженість у Венесуелі. Постійне введення російських військовослужбовців для підтримки незаконного режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі, ризикує продовжити страждання венесуельського народу, який у переважній більшості підтримує тимчасового президента Хуана Гуайдо", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Помпео закликав Росію припинити її неконструктивну поведінку і приєднатися до країн, які виступають за краще майбутнє Венесуели.

 Варто зазначити, нещодавно держсекретар США Майк Помпео звинуватив Росію і Кубу в тому, що вони зіграли головну роль у нинішній кризі у Венесуелі, оскільки раніше підтримували і продовжують підтримувати режим Ніколаса Мадуро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  верховний головнокомандувач об’єднаних Збройних сил НАТО в Європі генерал Кертіс Скапарротті застеріг перед зростаючою російською загрозою  і закликав до розміщення більшої кількості військових і кораблів для стримування РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?