Негайно: в Україні висунули категоричну вимогу Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Негайно: в Україні висунули категоричну вимогу Путіну

Негайно: в Україні висунули категоричну вимогу Путіну
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін повинен негайно передати в Україну Віктора Януковича для відбування покарання за держзраду у вигляді 13 років позбавлення волі. Також глава Кремля повинен звільнити політв'язнів і військовополонених українців, а в свою чергу Україна готова "негайно передати РФ всіх засуджених росіян-терористів, яких РФ і Путін не визнають, і про яких забули".

Про це написала в соцмережі перша віце-спікерка Верховної ради Ірина Геращенко, коментуючи прес-конференцію Януковича в Москві, повідомляє ONLINE.UA.

"Ще влітку я робила прогноз, що країна-терорист перед виборами в Україні буде спекулювати на темі заручників. У в'язниці українців тримає Путін, а не його приручені і підгодовані шавки. Від Путіна вимагаємо негайного звільнення політв'язнів, полонених і військовополонених українців. А лох, який підігрує цинічним і брудним сценаріям Кремля, не в переговори повинен гратися, а відповідати за зраду", - написала Геращенко.

Її обурили слова Януковича про те, що він на прохання Києва може поговорити з Путіним про обмін заручниками. Геращенко підкреслила, що Україні нема про що просити Януковича, якого навіть на його рідному Донбасі вважають втікачем і зрадником.

"Ми вимагаємо, щоб Москва передала Януковича Україні для відбування покарання за злочини - зраду Батьківщини. І чекаємо від Путіна, а не від лохів-шавок, негайного вирішення питання полонених. У Путіна, а не у лохів, ключі від в'язниць і камер з українськими моряками, політв'язнями і заручниками", - підкреслила Гермащенко.

Слід зазначити, що Янукович в ході прес-конференції, яка відбулася сьогодні в Москві, заявив, що вирок Оболонського районного суду Києва "не має нічого спільного з законом". Він заявив, що буде особисто шукати винних у розстрілах на Майдані і в анексії Путіним Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, про що говорив Янукович на прес-конференції 6 лютого 2019 року в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?