Негайно зупинити - Трамп терміново повідомив про атаку терористів
Категорія
Світ
Дата публікації

Негайно зупинити - Трамп терміново повідомив про атаку терористів

Негайно зупинити - Трамп терміново повідомив про атаку терористів
Джерело:  online.ua

11 червня американський лідер Дональд Трамп шокував світ новою неочікуваною заявою - він офіційно повідомив про те, що Сіетл атакували внутрішні терористи. Очільник Білого дому пояснив, що місто захопили протестувальники, якими керують радикально-ліві демократи. За його словами, вони почали "насміхатися" над губернатором штату Вашингтон Джеєм Інслі і мером Сіетла Дженні Деркан. Окрім того, Дональд Трамп висунув безкомпромісну вимогу місцевій владі - він закликає врегулювати ситуацію і "повернути собі своє місто зараз же". Про це президент Штатів написав у соціальних мережах, повідомляє ONLINE.UA.

 "Якщо цього не зробите ви, це зроблю я. Цих жахливих анархістів потрібно зупинити негайно", - йдеться в повідомленні американського лідера.

Що цікаво, у відповідь на вимоги очільника Білого дому мер Сіетла Дженні Деркан попросила Дональда Трампа припинити давати оцінку діям місцевої влади під час протестних акцій. Деркан у соціальних мережах іронічно порадила Трампу "повернутися в бункер".

"Убезпеч всіх нас", - прокоментувала вона заклики президента.

Згідно з останніми даними видання New York Times, демонстранти уже захопили цілий район в центрі міста - Капітолійський пагорб, який оголосили "Автономною зоною Капітолійського пагорба". Варто зазначити, що в'їзд в район перегороджений барикадами. Окрім того, повідомляється, що після декількох сутичок з протестувальниками працівники поліції покинули місцеву поліцейську дільницю, залишивши учасників акції без нагляду. Також вказано, що цього разу все відбулося без насильства і грабежів - люди обговорювали свої пріоритети і виступали з трибуни.

Варто зазначити, що нещодавно член команди Дональда Трампа та генеральний прокурор Штатів Вільям Барр неочікувано для всіх почав стверджувати, що екстремістські угруповання і іноземні сили використовують протести в США проти расизму й поліцейського свавілля у своїх інтересах.

Як повідомляв ONLINE.UA, німецька канцлерка Ангела Меркель вперше офіційно відреагувала на протести та розбої, що сколихнули США - усі подробиці можна знайти в нашій статті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?