"Нехай іде ...": у Зеленського відреагували на відставку Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

"Нехай іде ...": у Зеленського відреагували на відставку Гройсмана

"Нехай іде ...": у Зеленського відреагували на відставку Гройсмана
Джерело:  online.ua

Голова Адміністрації президента Андрій Богдан переконаний, що відставка очільника Кабміну Володимира Гройсмана проблеми для життя держави не спричинить. Своєю думкою він поділився в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Напевно, він (Гройсман – ред.) живе все ж у парадигмі старої Конституції, коли президент щось подає. Ми розуміємо, що є таке бажання від "старих" посадовців, – які ментально старі, а не за віком, – максимально скинути можливі проблеми на президента Зеленського, причому в перші ж дні", – заявив він.

За словами Богдана,  "ніхто плакати не буде, якщо він внесе таке подання, і кінець історії України не трапиться".

Очільник АП нагадав, що в Україні, як і в багатьох інших країнах, існує принцип неперервності влади.

"Тому не проблема, нехай іде, буде виконувати обов'язки перший віце-прем'єр, будуть в.о. міністрів на своїх місцях. В історії України це було багато разів... Ніякого колапсу не станеться. І можливо, це буде одне з найбільш правильних рішень прем'єр-міністра, якщо він зробить таке публічне самознищення", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UА, український прем’єр Володимир  Гройсман стверджує, що він готовий співпрацювати з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським  після його інавгурації, а також іншими гілками влади заради розвитку країни. Однак, за його словами, для цього потрібно уникати ідеологічних розбіжностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?