"Нехай потім не пищать": Путін прокоментував можливість початку ядерної війни
Категорія
Політика
Дата публікації

"Нехай потім не пищать": Путін прокоментував можливість початку ядерної війни

"Нехай потім не пищать": Путін прокоментував можливість початку ядерної війни
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін знову провів велику прес-конференцію, на якій відповів на питання журналістів про міжнародну політику, економіку і внутрішні проблеми. Зокрема, президент РФ прокоментував ймовірність початку ядерної війни, передає ONLINE.UA.

"Небезпека подібного розвитку подій у світі якось затушовується. Це здається неможливим або чимось уже не таким важливим. А між тим, якщо не дай Бог, щось подібне виникне, це може привести до загибелі всієї цивілізації, а може, навіть і планети", - сказав Путін.

За його словами, однією з головних небезпек є розвал міжнародної системи стримування озброєнь, до якого підштовхує рішення США про вихід з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Путін додав, що вихід США з ракетних договорів підштовхує Москву до створення стримуючого озброєння і Росія, каже Путін, тепер має перевагу, але це - "збереження паритету".

"А якщо ракети середньої дальності з'являться в Європі, що нам робити? Нехай потім не пищать", - заявив Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін похвалився, що Росія досягла серйозного прориву в створенні новітньої зброї, яке зможе забезпечити її безпеку на десятиліття вперед і змусить задуматися всіх, хто дотримується агресивної і мілітаристської риторики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?