Немає іншого виходу: Німеччина висунула Путіну жорсткий ультиматум
Категорія
Політика
Дата публікації

Немає іншого виходу: Німеччина висунула Путіну жорсткий ультиматум

Немає іншого виходу: Німеччина висунула Путіну жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Влада ФРН продовжує уважно слідкувати за масштабними міжнародними конфліктами та озвучувати своє бачення вирішення найсерйозніших проблем. Так, цього разу німецький депутат від Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Норберт Реттген, який має намір очолити партію в квітні, на тлі посилення сирійської кризи закликав посилити тиск на очільника Кремля Володимира Путіна. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Євросоюз повинен здійснити політичний та економічний тиск на Росію... Росія в політичному плані - вирішальний гравець, щоб взяти під контроль причину міграційних потоків", -  наголосив Реттген, очільник комітету німецького Бундестагу з питань зовнішньої політики.

Він також нагадав міжнародній спільноті, що РФ в Сирії прицільно обстрілює простих людей - мирне населення.

"Дружні заклики на адресу президента Росії Владіміра Путіна абсолютно безглузді. Росія повинна припинити загарбницьку війну. Якщо Москва не піде на поступки, то ми запровадимо нові санкції проти Росії", - висунув жорсткий ультиматум Путіну німецький політик.

Окрім того, він попросив продовжувати співпрацювати з турецькою владою.

"ФРН має терміново надати фінансову допомогу, щоб допомогти біженцям в Туреччині. Для цього необхідна співпраця з Туреччиною, адже інакше ці люди побіжать до нас, у них немає іншого виходу", - підкреслив депутат.

Варто звернути увагу на те, що подібну заяву зробила співголова партії "Союз 90/"Зелені" Катрін Герінг-Еккардт.

"Біженці як і раніше потребують допомоги з боку ЄС. Євросоюз повинен посилити тиск на учасників війни в Сирії, а це передбачає і запровадження індивідуальних санкцій проти Росії", - підкреслила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Росія почала погрожувати Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?