Немає сенсу говорити з тими, хто хоче зробити Донбас автономією - журналіст
Категорія
Україна
Дата публікації

Немає сенсу говорити з тими, хто хоче зробити Донбас автономією - журналіст

Немає сенсу говорити з тими, хто хоче зробити Донбас автономією - журналіст
Джерело:  online.ua

Україна повинна бути тільки єдиною соборною країною, тому немає сенсу шукати взаєморозуміння з тими, хто налаштований на особливий статус для Донбасу, вважає відомий український блогер та журналіст Сергій Іванов.
Таку думку Іванов висловив в інтерв'ю на ONLINE.UA.
«Нам потрібен дискурс, налаштований на порозуміння. Але я не бачу сенсу шукати точки взаєморозуміння з тими людьми, які вважають, що Донбас має бути якоюсь автономією з особливими правами, особливим статусом людей», - сказав Сергій Іванов.
«Дискурс повинен бути таким: Україна - єдина соборна країна з найбільшою територією в Європі. Але, по суті, ми потрібні тільки самі собі, у нас немає "братніх народів". У нас є ситуативні союзники, Росія до них ніколи не відносилася, нас до Росії насильно приєднали. А зараз відбувається те, що повинно було статися - цивілізацію не нає**ш», - продовжує український блогер.
«А далі вже слід вирішити основні питання. Адже що таке корупція? Корупція - це одна з проекцій російського способу життя. Дика Золота Орда славилася неймовірною корупцією. Росія корупцію успадковувала, а нам потрібно від корупції тепер відірватися», - вважає Іванов.



Більше читайте на ONLINE.UA: На місці Луценка я посадив би трьох генпрокурорів і всіх сепаратистів з Ради - Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?