Неможливо дивитись без сліз: мережа вразило відео з людьми, що втекли від ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Неможливо дивитись без сліз: мережа вразило відео з людьми, що втекли від ІДІЛ

Неможливо дивитись без сліз: мережа вразило відео з людьми, що втекли від ІДІЛ
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з жінкою, яка вирвалася з  міста Мосул в Іраку, де бойовики «Ісламської держави», котрі зробили місто своєю "столицею", захопили близько 1600 заручників  і прикриваються ними від ударів іракської армії та коаліції на чолі з США, які штурмують місто.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Юрія Мацарьского.

«Так жінка, яка втекла від ІГ, поводиться, коли розуміє, що все позаду. Подивіться, а то ще не всі розуміють, що це за людожери. А розуміти треба», — написав він.
Цим роликом поділився на своїй сторінці в Facebook відомий блогер Рустем Адагамов.


«Ось так ведуть себе люди, що втекли від ІДІЛ. Це Ірак, район наступу на Мосул», — написав він.



Тим часом, журналісти Reuters, які висвітлюють хід бойових дій, повідомили про вибух вантажівки з біженцями, внаслідок якого загинули 18 людей.

«Бомби спрацювали, коли вантажівка з людьми залишила місто Хавіджа, розташоване за 120 км на південь від Мосула, прямуючи до міста Аль-Алам», - йдеться у повідомленні офіцера безпеки Іраку.


Читайте також: Гучна операція проти ІДІЛ в Іраку: стало відомо про несподівану загрозу.

Тим часом, у соціальних мережах шоковані відео з жінкою, що вирвалась з Мосула.


Lucy Fragile: «Окремо жахає те, що люди, які це пережили, навряд чи зможуть коли-небудь звільнитися від цих спогадів. Знівечена життя назавжди (((».
Ерфан Кудусов: «Коли виїжджаєш з Криму на материкову Україну, теж емоції зашкалюють. Може і не так, як в ролику, але щось спільне є. Як вирватися з концтабору».
Артем Крандієвський: «Восени 2015-го довелося перетинати лінію розмежування через КПВВ Станиця-Луганська, там теж таких бабусь можна було побачити».
Legrand Eve: «А толку, що розуміти/не розуміти. Навіть якщо люди розуміють, що вони можуть зробити. Це варварські жахливі країни. Дикі. Там у них завжди приблизно так все і було. Насильство, приниження, особливо над жінками».
Olga Karayanidi: «Неможливо було без сліз дивитися, ридання. Ця жінка не бреше, вона з розуму сходить від цієї неймовірної радості визволення».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у мережі з'явилися нові відео про штурм Мосула та нові подробиці від атакуючої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?