Неможливо не посміхнутися: принц Джордж став зіркою футбольного матчу
Категорія
Світ
Дата публікації

Неможливо не посміхнутися: принц Джордж став зіркою футбольного матчу

Неможливо не посміхнутися: принц Джордж став зіркою футбольного матчу
Джерело:  online.ua

Герцог і герцогиня Кембриджські, Кейт Міддлтон і принц Вільям, відвідали футбольний матч, на який взяли з собою сина Джорджа і дочку Шарлотту. Юний принц став зіркою спортивної події - він так емоційно радів перемозі улюбленої комнади батька, що відвернув увагу публіки від поля. Пізніше відео з принцом Джорджем стало хітом мережі, шанувальники королівської сім'ї менш ніж за добу подивилися ролик понад 3,5 млн разів, передає ONLINE.UA.

Відомо, що королівське сімейство спостерігало з трибун за матчем між англійськими клубами "Астон Вілла" і "Норвіч". Для "Астон Вілли" гра виявилася дуже вдалою - команда здобула перемогу з рахунком 5:1. І тут з'ясувалося, що за клуб вболіває не тільки принц Вільям і весь Бірмінгем, а й Джордж. Хлопчик настільки емоційно реагував на перемогу улюбленої команди, що принцу Вільяму довелося навіть заспокоювати сина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Джордж і принцеса Шарлотта часто пустують разом. Зокрема, їх мама, Кейт Міддлтон зізнавалася, що малюки так радіють Різдву, що забувають про всі правила і відкривають подарунки до покладеного часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?