Неможливо пропустити: у прокат виходить довгоочікуваний український фільм "Готель Едельвейс"
Категорія
Культура
Дата публікації

Неможливо пропустити: у прокат виходить довгоочікуваний український фільм "Готель Едельвейс"

Неможливо пропустити: у прокат виходить довгоочікуваний український фільм "Готель Едельвейс"
Джерело:  online.ua

21 листопада у прокат вийде українська комедія "Готель Едельвейс" з Сергієм Комаровським у головній ролі, повідомляє ONLINE.UA.

Алекс – звичайний такий мільйонер. Як і всі багатії, він хоче збільшувати кількість нулів на своєму банківському рахунку, і готовий заради цього на будь-які навіть найнебезпечніші авантюри. Він дізнався про один готель десь у глушині посеред гір, під яким є величезні поклади золота. Це місце може зробити його мільярдером, потрібно тільки оселитися на пару днів і завести хороші стосунки із власником готелю. А ще краще буде зачарувати його дочку Іріт й одружитися з нею, щоб права на землю передалися згодом Алексу. Тільки от не думав олігарх, що закохається в дівчину... А ще всю справу ускладнюють таємні заручини Ірит і те, що про золоте родовище знає не тільки Алекс.

Також у фільмі зіграли: Вікторія Булітко, Анна Кузіна, Василь Вірастюк, Наталя Васько, Катерина Рубашкіна та інші. Продюсером фільму став Сергій Степаненко, а режисером – Юрій Рудий.
"Готель Едельвейс" – у кіно з 21 листопада!

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка Надя Мейхер та головний хітмейкер країни GOVOR об’єдналися та створили справжню музичну лав сторі у запальному треку, який незабаром можна буде почути під час перегляду фільму "Готель Едельвейс".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?