Неможливо розвивати економіку країни без забезпечення безпеки громадян, - Розумна Сила (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

Неможливо розвивати економіку країни без забезпечення безпеки громадян, - Розумна Сила (відео)

Неможливо розвивати економіку країни без забезпечення безпеки громадян, - Розумна Сила (відео)

Заяву про те, що падіння економіки в Україні триватиме до того часу, поки в країні не настане мир, зробив лідер політичної партії «Розумна Сила» Олександр Соловйов у відеоблозі, розміщеному на YouTube-каналі партії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "Українські Новини".

«Чому падає економіка? Тому що немає безпеки, яка буде за умови, коли в нашій країні настане мир, коли почнуть сюди (в Україну, – ред.) вкладатися інвесторами гроші й піде розвиток країни. Самостійно бюджет України сьогодні не витягує», – зазначив політик.

Він додав, що безпека – це одна з базових потреб, яку має забезпечувати кожна держава для своїх громадян: «Ми зустрічаємо людей, які виїхали на заробітки в Європу. Вони не проти повернутися, але за умови, що тут буде гідна заробітна плата, яка дасть можливість утримувати сім'ю. Плюс безпека, тому що в якій би країні не жила людина, вона повинна відчувати себе безпечно».

Лідер політичної сили також прокоментував економічну ситуацію, яка сьогодні склалася в Україні. «Залишилася у нас з прибуткового тільки газова труба, яка приносить дохід близько 3 млрд на рік... Це я кажу тому, що за 2,5 року з партією «Розумна Сила» ми проїхали всю Україну, включно з маленькими селами, смт і містами – практично всіх заводів, які були при СРСР найпотужнішими у світі, сьогодні не існує, все зруйновано», – заявив він.

Як вихід з ситуації, що склалася, політик запропонував наступне: «Потрібно брати відповідальність, потрібно бути готовим приймати рішення – тільки таким способом ми зможемо вивести нашу країну з кризи, в якій ми опинилися».

Зазначимо, у вересні поточного року Соловйов заявляв, що сьогодні в Україні триває гра в «покращення» на тлі деградації: пенсії затримують, а заборгованість із зарплати зростає.

Також раніше в інфляційному звіті Національного банку повідомлялося, що основним ризиком для зростання української економіки є подальше погіршення інфляційних очікувань бізнесу і населення на тлі майбутніх виборів, а також погіршення зовнішніх умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?