Неочікувано: Apple намагалася придбати компанію Tesla Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

Неочікувано: Apple намагалася придбати компанію Tesla Ілона Маска

Неочікувано: Apple намагалася придбати компанію Tesla Ілона Маска
Джерело:  online.ua

В мережі давно активно обговорювалися чутки про те, що компанія Apple взялася за створення власного автомобіля під назвою Project Titan, проте офіційно їх не поки підтвердили. Тепер же стало відомо, що в 2013 році Apple зробила серйозну заявку на придбання компанії Tesla.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AppleInsider.

Так, нещодавно аналітик Roth Capital Partners Крейг Ірвін заявив, що купертінівці пропонували близько 240 доларів за акцію найвідомішого виробника електрокарів. Наразі важко визначити, як далеко просунулися переговори, і чи дійшли вони до "офіційної стадії оформлення документів", яка підтверджує намір зробити покупку.

Варто зазначити, що були й інші спроби придбати Tesla. Так, ще 4 роки тому Джейсон Калаканіс – американський інтернет-підприємець, блогер і колишній головний менеджер Netscape.com – припустив, що Apple спробує придбати виробника електромобілів протягом найближчих 18 місяців. Сума угоди, на його думку, могла б скласти до 75 мільярдів доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський виробник електромобілів Tesla повідомив, що розробив нову унікальну технологію, яка дозволить скоротити час підзарядки машин до 15 хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?