Неочікувано: дерево дружби Макрона і Трампа загинуло
Категорія
Світ
Дата публікації

Неочікувано: дерево дружби Макрона і Трампа загинуло

Неочікувано: дерево дружби Макрона і Трампа загинуло
Джерело:  online.ua

Дерево, яке французький лідер Еммануель Макрон та президент США Дональд Трамп посадили біля Білого дому як символ дружби між країнами, загинуло, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Як відомо, політики посадили дуб під час державного візиту Макрона до США у квітні минулого року. Так вони продемонстрували свої дружні відносини.

Невдовзі після цього французькі ЗМІ повідомили, що дерево зникло з галявини Білого дому. Посол Франції в США Жерар Арон пояснив, що дерево помістили в карантин, "який є обов'язковим для будь-якого живого організму, імпортованого в США", та сказав, що дерево пересадять назад пізніше.

"Дерево походило з лісу Белло на північному сході Франції, де наприкінці Першої світової загинули майже 2 тисячі американських солдат. Еммануель Макрон сказав, що це дерево буде нагадуванням про "зв'язки, які пов'язують нас".Насправді дерево назад так і не пересадили, воно загинуло на карантині", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UА, французький лідер Еммануель Макрон і президент США Дональд Трамп 6 червня на зустрічі в Нормандії обговорили ситуацію на Близькому Сході, у Лівії та в Україні. Окрім того, на порядку денному були також безпека та боротьба з тероризмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?