Неочікувано: Кім Чен Ин готується до другої зустрічі з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Кім Чен Ин готується до другої зустрічі з Трампом

Неочікувано: Кім Чен Ин готується до другої зустрічі з Трампом
Джерело:  online.ua

Лідер КНДР Кім Чен Ин розпочав підготовку до другого саміту з американським президентом Дональдом Трампом. Стало відомо, що Північна Корея уже шукає місце в Швейцарії для проведення зустрічі сторін.

Про це повідомляє The Japan Times з посиланням на дипломатичні джерела, передає ONLINE.UA.

Вказано, що дипломати КНДР спочатку вирушили в Берн, Давос і Женеву, щоб отримати інформацію з перших вуст про міжнародні конференцзали та готелі, які можуть бути використані для двостороннього саміту і переговорів за участю Китаю і Південної Кореї.

"Лідер КНДР навчався у середній школі в Берні. Женева вважалася дуже імовірним містом-кандидатом для першої історичної зустрічі між США та КНДР, який відбувся в Сінгапурі 12 червня. Давос є місцем проведення щорічного Всесвітнього економічного форуму. Північна Корея може розглядати можливість проведення саміту зі Сполученими Штатами та іншими державами під час проведення Всесвітнього економічного форуму в січні наступного року", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, ЗМІ КНДР різко змінили риторику щодо американського президента Дональда Трампа після його зустрічі з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?