Неочікувано: кум Путіна провів "круглий стіл" в Європарламенті
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: кум Путіна провів "круглий стіл" в Європарламенті

Неочікувано: кум Путіна провів "круглий стіл" в Європарламенті
Джерело:  online.ua

У Європейському парламенті відбулася зустріч за участю проросійського політика Віктора Медведчука, який приїхав на запрошення євроскептичних і проросійських депутатів, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Вказано, що кум Путіна представив свій "план для відновлення миру в Україні". Що важливо, запрошення Медведчука не було офіційною ініціативою Європарламенту. Оформити запрошення і організувати подібний захід може будь-який євродепутат. На сайті Європарламенту дана зустрічі не анонсувалася.

"Медведчук заявив, що для припинення війни на Донбасі Україна повинна піти на прямі переговори з проросійськими сепаратистами, які контролюють частину Луганської та Донецької областей, а також з Москвою. Також багато говорилося про необхідність скасування санкцій, тому що вони нібито не мають жодного ефекту", - сказано в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що поруч з Медведчуком на зустрічі сидів британський євродепутат від євроскептичної партії Brexit Натан Гілл. Ймовірно, він був ініціатором або одним з ініціаторів запрошення.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Медведчук заявив, що Крим – це Україна,  але при цьому він виправдовує видачу російських паспортів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?