Неочікувано: Оля Полякова звинуватила Кеті Перрі в плагіаті її образу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неочікувано: Оля Полякова звинуватила Кеті Перрі в плагіаті її образу

Неочікувано: Оля Полякова звинуватила Кеті Перрі в плагіаті її образу
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Оля Полякова не втомлюється порівнювати свою творчість з ідеями американських колег. Цього разу красуня показала, як Кеті Перрі скопіювала її образ для щорічного балу Met Gala 2019, передає ONLINE.UA.

Так, Оля Полякова, переглядаючи розкішні фото з престижного балу Met Gala 2019, який відгримів у нью-йоркському Музеї мистецтв Метрополітен, звернула увагу на образ Кеті Перрі. Артистка вийшла на червону доріжку в епатажній сукні сріблястого кольору та з люстрою на голові і вбранні.

У цьому образі українська артистка побачила своєрідний плагіат, адже раніше вона теж приміряла сукню з люстрою. Тому Кеті Перрі артистка назвала "Кеті-Золотою Ручкою".

"Не бачу тут нічого схожого; у світі все давно тільки повторюється; не думаю, що Кеті слідкує за творчістю Олі; ці наряди важко порівнювати; Олю, тобі такий образ личить набагато більше; я люблю обох співачок - вони феноменальні", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Оля Полякова відправилася на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією. 35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?